3/19/2013
Pšeno s arašídovým maslom a mandarinkami
Potrebujete:
150 ml pšena
250 ml vody
štipka soli
3 mandarinky
1 polievková lyžica arašídoveho masla
1 čajová lyžička prepusteného masla ghí
1 čajová lyžička medu
Arašidy nesolené nepražené a mak nemletý, na dochutenie, nech to trochu chrumká
Pšeno, podobne ako ryžu dobre prepláchneme v teplej a studenej vode. Dáme ho variť so štipkou soli. Po 10-15 minútach ho vypneme a necháme dôjsť.
Ak ostane prebytočná voda zlejeme a ešte do horúceho zamiešame prepustené aj arašídové maslo, med, tiež aj olúpané a očistené mandarínky. Moje boli sladunké. Dobre premiešame a podávame.
Servírujeme trebárs posypané makom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
hmmm, zeby???
OdpovedaťOdstrániťzeby :)) ty sa do toho radsej nepustaj,lebo kym osupis a ocistis mandarinku,pseno ti vychladne :D
Odstrániťkrepino :)
Odstrániťmnam! takato dobrota! hned by som ochutnala :)
OdpovedaťOdstrániťMajka vdaka, vyborne bolo,rano repete :)
Odstrániťvypadá to fakt skvěle :)
OdpovedaťOdstrániťdakujem B*..tusim ty si to ta arasidovomaslova kralovna?;)
OdstrániťJednoduché a tak geniálne, Andrejka vyskúšam, určite:)
OdpovedaťOdstrániťAjka dakujem, som si rano zase musela spravit, teraz s bananom :) vonku je slniecko,tak to bude happyday :)
Odstrániť