3/13/2013

Lístková kapsa s feniklom a nivou




Fenikel naporcujem, očistím, umyjem a krátko povarím vo vode posolenej štipkou - dvomi soli. Lístkové cesto rozvaľkám, položím kus fenikla, naň plátok syru Niva a zabalím do batôžka. Otočím, uložím na plech, potriem rozšľahaným vajíčkom. Pečiem v rúre vyhriatej na 220°C, cca 10-15 minút. Plech pred vložením do rúry pofŕkam vodou a kapsy poprepichujem vidličkou. Podávame prekrojené s čerstvým zeleninovým šalátom.

Dobrú chuť!


7 komentárov:

  1. vypadá to skvěle :)
    at zub nebolí!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zaujímavý recept, pekné fotky, veľmi chutné, mám rád svoj blog má veľa variantov a je vysoko kvalitný... Pozývame vás na návštevu môj blog vo Valencii, s tradičných receptov regiónu Valencia.

    http://valenciagastronomic.blogspot.com.

    Tento týždeň "Tekvice lievance " budúci týždeň "Mona veľkonočné Valencia" Chceš prísť?
    V mojom blogu nájdete prekladateľ do svojho jazyka, Okrem toho, ak sa vám páči Valencia gastronómia, HTML kód môžete umiestniť na svoj blog, a budete mať priamy prístup na môj blog, uvidíte, že v pekný.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem,navstivim tvoj blog,spanielska kuchyna je podnetna :)

      Odstrániť
  3. napadite a vyzera velmi chutne :)

    OdpovedaťOdstrániť

Vložte svoj komentár: