4/21/2013
Šťavnaté pečené rebierka
Porcia pre 2 osoby:
Potrebujete približne 700 g porciovaných umytých rebierok, ktoré na niekoľko hodín ponoríte do marinády, kde ich sem-tam prekladáte a polievate.
Potom ich pečiete v mise z jenského skla, prikryté, aspoň 2 hodiny na teplote 170 °C.
Podávate s uhorkovým šalátom a grilovaným pečivom.
Marináda:
1 dcl oleja
1 väčšia červená cibuľa zmixovaná najemno
1,5 dcl čierneho piva
0,5 dcl brusnicového sirupu
3 PL chilli omáčky sladkej
1 PL sójovej omáčky
soľ podľa chuti, stačí málo
Šalát:
1 šalátová uhorka strúhaná na tenké plátky
250 ml bifidový cmar
šalátové korenie
sušený alebo čerstvý cesnak, podľa chuti
kvapka olivového oleja
Dobrú chuť!
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
ty tvé dobroty!:) nádhera!
OdpovedaťOdstrániťpříteli se v minulé soutěži nejvíc líbil právě tvůj příspěvek, tak co kdybyses účastnila i nynější?:) http://zrzunka.blogspot.cz/2013/04/dinnervecere.html budu moc ráda!
Kamca zdravim :) to bol asi najrychlejsi komentar v historii mojho blogu, dakujem sutaz kuknem, tu bananovu som nakoniec nevidela, pridas mi prosim link :) este peknu nedelu!
Odstrániťzbožnuji žebírka, vypadá to tak lahodně, mňaaaaam :)
OdpovedaťOdstrániťmy tiez :)) a vdaka.
Odstrániťmňám! presne jedlo pre mňa :)
OdpovedaťOdstrániťzebysme nachystali na oslavu? _:)
OdstrániťJuuu...rebierka na všetke spôsoby sveta, tie nam vždy chutia. A Tvoje sú tak krásne naservírované a nafotené :-)
OdpovedaťOdstrániť:)) ej veru,uz su zjedene a slinky sa mi na ne znovu zbiehaju. dakujem Majka a pozdravujem :)
Odstrániťjeeeej, rebierka mám v mrazničke a zrovna som myslela, že by som ich urobila, takže sa asi inšpirujem, akurát mi chýbajú niektoré ingrediencie, tak trošku zaimprovizujem. ďakujem.
OdpovedaťOdstrániť:) Helen, vdaka. u mna to tiez bola improvizacia :) dolezite je napacovat s laskou, nepresolit a nevysusit pri peceni :)
Odstrániť