10/08/2014

Pozvanie na jesenný Malý trh



Budúcu sobotu sa v neďalekom mestečku sa po prvý krát koná Malý trh, zameraný na podporu malých  lokálnych pestovateľov a výrobcov. Prijmite prosím srdečené pozvanie k môjmu stolu.

Tu je v plnom znení  pozvánka na Malý trh v Bytči

Svoju účasť som dôkladne zvažovala, spravila som si aj SWOT-ku. Prihlásila som sa, následne odhlásila a znovu prihlásila...Predsa len je to mesto, kde som vyrastala, každý každého pozná. Kúpi si niekto niečo, keď domov sa dostane ktorýmkoľvek smerom do 5-10 minút? Tak to vyskúšam, bude to nová skúsenosť, čo ma nezabije, to ma posilní. A už plánujem, rozpisujem, prepočítavam. Dúfam, že s viacerými z vás sa uvidíme osobne. Vedľa mňa bude mať svoj stánok Marečka a jej nadpozemske anjelky a iné handmade ozdoby a serepetičky. 

Na mojom pulte  nájdete sezónne jedlá a koláče z fazule, jabĺk, orechov, gaštanov, mrkvy, tekvice i medu. S lepkom, i bez lepku. Budú aj najdomácejšie zdravšie hamburgery s prepašovaným zelerom a ďalšie prekvapenia. Každý, kto si u mňa nakúpi, dostane bryndzový koláčik zdarma.

Hlavne prídite hladní!! Vidíme sa ♥





12 komentárov:

  1. ideme ideme, vsetko zjeme, neboj nic, ja dietu nedrzim :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. dievcata, budem na vas mysliet obe:):) a nech sa ludom paci a chuti to co im budete ponukat:):) neviem ci vas stihnem prist pozriet... Drzte sa! a nech sa dari:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Andrejka verím , že budeš banovať , že si toho viac nenapiekla :-) Nech sa vám darí obom :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Andrejka, ...vau, maly trh v Žiline Zariečí bol skvelý, toto vyzerá veľmi obdobne.
    Pozriem nejake spoje v sobotu či a ako sa tam dostaneme do Bytče a aj naspat a ak mi zdravie dovolí prišla by som ochutnať Tvoje dobrotky....

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Wooou Andrejka správne si sa rozhodla, veď Ty na to maš, držim palce, nech všetko dobre dopadne.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. na ty koláče jsem dostala fakt chut!

    OdpovedaťOdstrániť

Vložte svoj komentár: